Tom Klinge

Kuka

Olen asiakasta auttava kouluttaja ja -konsultti. Kahden vuosikymmenen kokemus erilaisista kehitystilanteista, organisaatioista ja ihmisistä antaa pohjan, jolla pystyn hahmottamaan nopeasti laajoja, joskus epämääräisiäkin kehitystarpeita ja löytämään niistä nopeasti ratkaisua vaativat asiat. Tällä varmistetaan se, että kehitystoimenpiteet kohdistuvat oikealla tavalla oikeisiin asioihin.

Mitä

Ongelmanratkaisu ja kehittäminen ihmisten kanssa on lähestymistapani. Energisyys ja innostavuus välittyvät työssäni kehityskohteisiin ja sen kautta tuloksellisuuden kasvuun. On eri asia kehittää toimintaprosessia, kuin
suhtautumista tai asennetta.

Asiakkaan hyöty on onnistumiseni mitta.

Yhteys

Soita 040 584 4180 tai pistä sähköpostia etunimi.sukunimi (at) intensio.fi

Vesa Klinge

Kuka

Olen kokenut konsultti ja rekrytointiosaaja.

Saan aikaan hyviä tuloksia työskentelytapojen yhtenäistämisessä ja uudistamisessa. Toivottu tekemisen muutos voi kohdistua johtamiseen, myymiseen, henkilöstötarpeisiin, asiakaspalveluun ja yhteistyöhön.
Autan asiakkaitani löytämään vaihtoehtoisia toimintatapoja ja ottamaan niitä käyttöön. Toteutan yhdessä suunnitellut toimenpiteet joilla saavutamme kehittymistavoitteet. Yhteistyössä syntyy paras lopputulos.

Mitä

Vahvuutenani on muutosten aikaan saaminen asiakasyrityksen työskentelytapoihin pienet yksilötason onnistumiset edellä. Sparraajana olen innostava ja selkeä. Rekrytoinnissa teemme yhteistyössä sovitut
ratkaisut ja uutta tuloksentekijää emme jätä järven keskelle.

Yhteys

Soita 040 026 2110 tai pistä sähköpostia etunimi.sukunimi (at) intensio.fi

Arto Järvinen

Kuka

Kokenut, monessa liemessä keitetty liiketoiminnan rakentaja. Käytä hyväksesi johtamiskokemus isoista organisaatioista sekä menestyneen kasvuyrityksen haasteista palkkajohtajana ja yrittäjänä.

Kokemuspiirissä on paljon hyviä ja huonoja kokemuksia, kaikki kokemukset luovat nyt arvoa asiakkaillemme. Vahva kokemus yrityksen myynnistä ja miten hyvään lopputulokseen hakeudutaan. Palvelualat ja kauppa vankka kokemusalue.

Mitä

Avustaa tuloksen parantamista analyyseilla, konsepteilla ja valmennuksella. Useimmiten ihmiset ja organisaatio ovat ytimessä tulosparannuksessa. Keinoja ovat sparraus, konseptointi, valmennus ja henkilöstöjärjestelyt.

Yhteys

Soita 040 5651 704 tai pistä sähköpostia etunimi.sukunimi (at) intensio.fi

Mikko Tapanainen

Kuka

Kokenut ja moniulotteinen kaupan, palveluiden ja liiketoiminnan kehittäjä. Olen rakentanut liiketoiminnan konsepteja, viilannut vinossa olevaa liiketoimintaa, kirjoittanut niin dokumentteja strategioista käsikirjoihin, kouluttanut osaajia asiakaspalvelusta projekteihin, sparrannut yrittäjiä ja ollut mukana hyvissä ja huonoissa projekteissa. Ja kaikkea tätä olen tehnyt suomeksi ja englanniksi.

Jos sinulla on liiketoimintasi palveluihin tai kehitykseen liittyvä ongelma, josta et tiedä kenelle se kuuluu, niin hyvä vaihtoehto on aina soittaa minulle. Jos en osaa auttaa sinua, tiedän kuka osaa.

Mitä

Kehitän liiketoimintaa asiakkaan kanssa analysoimalla, konseptoimalla, haastamalla, tukemalla, opastamalla ja kouluttamalla. Olen käytännönläheinen ja nopealiikkeinen toimija ja toimin mielelläni tekemisen etulinjassa, jotta kykenen ymmärtämään kaupan asiakkaan ja kaupan rajapinnan haasteet.

Yhteys

Soita 050 407 4474 tai pistä sähköpostia etunimi.sukunimi (at) intensio.fi

Paavo Kaikkonen

Kuka

Moninaisuus antaa mahdollisuuden uudistumiseen. Uudistuminen edellyttää kohtaamisia, joskus törmäyttämisiä.

Uudistumista tapahtuu ihmisten, organisaatioiden ja toimialojen välisissä kohtaamisissa. Uutta ajattelua syntyy kun omat arvot, asenteet, ajatus- ja toimintamallit törmäävät muihin näkökulmiin. Uusia ajattelun ja uudistumisen aineksia olen saanut työskentelemällä useilla toimialoilla yhdessä erilaisten ihmisten kanssa; kehittämällä, tekemällä ja johtamalla.

Minulle on kertynyt vahva kokemus mm. kaupan-, rahoitus-, hotelli- ja ravintola-alan, sekä opetustoimen ja tietohallinnon alueilta.

Miten

Autan tuloksellista tekemistä tuomalla moninaisuutta asiakkaan ajatteluun ja autan organisaatioita uudistumaan ihmisten ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Keinojani ovat konsultointi, konseptointi, valmennus, sparraus ja henkilöstöjärjestelyt.

Yhteys

Soita 040 7750 669 tai pistä sähköpostia etunimi.sukunimi (at) intensio.fi

Ota yhteyttä!